Σύσκεψη στο νοσοκομείο Κορίνθου: Ευχολόγια από Θελερίτη, καταγγελίες από Δήμα σε απόγνωση το προσωπικό (video)

0


Καμία απάντηση παρά τις ενοχλήσεις για το νοσοκομείο Κορίνθου που αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα αποστείρωσης προσωπικού και υποδομών. Σε αυτά αναφέρθηκαν οι κύριοι Πανουσόπουλος και Καμπάς.

Ο Χρίστος Δήμας παρότι είπε ότι τα προβλήματα είναι πάνω από τις αντιπαραθέσεις όμως όταν γινόταν η συζήτηση για τον τρόπο δράσης υπερίσχυσαν πολιτικά συμφέροντα.

Η Μαρία Θελερίτη είπε πως τα προβλήματα είναι γνωστά και γίνονται προσπάθειες για την επίλυση.

Είναι να αναρωτιέσαι πως μένει ανοικτό το νοσοκομείο Κορίνθου με τόσες ελλείψεις όμως ακόμα και τώρα οι κυβερνητικοί βουλευτές συνεχίζουν το ευχολόγιο.

Στο λόγο του ο Βασίλης Νανόπουλος δήλωσε πως επιχειρήσεις θα βοηθήσουν οικονομικά σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής

Δεν μπήκε καθόλου στο θέμα της έλλειψης προσωπικού αφού το είχε εξαντληθεί στις εισηγήσεις των προηγούμενων.

Στο λόγο του ο δήμαρχος Κορινθίων ζήτησε να σταματήσει η κολοκυθιά των ευθυνών της κατάντιας του νοσοκομείου.

Αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που χάθηκε μια ζωή για να ξεκινήσει μια μίνι κοντρα.













Δημοσίευση: Ιανουαρίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σύσκεψη στο νοσοκομείο Κορίνθου: Ευχολόγια από Θελερίτη, καταγγελίες από Δήμα σε απόγνωση το προσωπικό (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator