ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ - Τι απαντά για τη μίζα ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ

0


“Δεν ήταν για μένα τα χρήματα αλλά για τη γυναίκα μου που είναι φοροτεχνικός”. Με αυτή τη φράση ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να δικαιολογήσει στους αστυνομικούς πως βρέθηκε με τα προσημειωμένα χρήματα της μίζας στα χέρια.

Και υποψήφιος και τζέντλεμαν!!!

Οι αστυνομικοί του εσωτερικών υποθέσεων κινηματογραφούσαν όλη τη σκηνή όπου ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος πήγε στο προγραμματισμένο ραντεβού με τον αγρότη για να παραλάβει μέρος τον χρημάτων που είχε ζητήσει προκειμένου να «ξεμπλοκάρει» χρήματα του ΕΣΠΑ που του είχαν εγκριθεί.

Το σκανδαλώδες στην υπόθεση είναι ότι ο αγρότης συνολικά χρειάστηκε να δώσει μίζα σε 5 διαφορετικά άτομα καθώς κάθε φορά ο ένας τον έστελνε στον άλλο. Και μάλιστα όλοι τους είναι υπάλληλοι του υπουργείου οικονομικών και του ΣΔΟΕ. Το τραγελαφικό, μάλιστα σε μια περίπτωση ήταν ότι οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ είχαν πάει οι ίδιοι στην επαρχιακή πόλη που διαμένει ο αγρότης για να παραλάβουν τα χρήματα λέγοντας του: ” ήρθαμε εμείς για να μην ταλαιπωρήσε και τρέχεις στην Αθήνα”

Είναι χαρακτηριστικό ότι υψηλόβαθμος αξιωματικών έλεγε χθες πως αν δεν είχε κάνει την καταγγελία ο αγρότης τότε το κύκλωμα θα συνέχιζε να του αρπάζει λεφτά καθώς οι κατηγορούμενοι κατάλαβαν ότι ήταν ” η κότα με τα χρυσά αυγά”

ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ - Τι απαντά για τη μίζα ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator