Τη μαστιγώνουν γυμνή στο Da Capo με εντολή της Όλγας Γεροβασίλη (video)

0


-Θοδωρή, να την απολύσεις τώρα! Δεν το επιτρέπω, δεν το ανέχομαι.

Ο θηλυκός Κιμ Γιονγκ Ουν, Ολγα Γεροβασίλη, οργισμένη τηλεφώνησε στον Θοδωρή Μιχόπουλο.

Από την οργή της έκλαιγε με αναφιλητά. Ο Θοδωρής προσπαθούσε να της δώσει κουράγιο, της συνιστούσε ψυχραιμία. Εκείνη δεν τον άκουγε:

-Θοδωρή, να την απολύσεις τώρα! Δεν το επιτρέπω, δεν το ανέχομαι. Πως είναι δυνατόν να αυθαδιάζει στους Ανωτέρους της. Να απολυθεί πάραυτα. Ή μάλλον πριν την απολύσεις σε εξουσιοδοτώ να την μαστιγώσεις γυμνή έξω από το Da Capo και απέναντι από τον φούρνο “Απολλώνειο” για παραδειγματισμό. Να της δώσεις πολλές βουρδουλιές. Θέλω να ματώσει…

Ο Μιχόπουλος δεν μπορούσε να καταλάβει τι εννοούσε η Ολγα. Προς στιγμή σκέφτηκε ότι η Ολγα ήταν έξαλλη με την πρόσληψη της εξαδέλφης του Τσίπρα με μισθό 2.800 ευρώ στο Δημόσιο. Κι αυτό γιατί η Ολγα όπως όλοι οι Συριζαίοι, (και οι Πασόκοι και οι νεοδημοκράτες) σε θέματα αξιοκρατίας είναι αμείλικτη. Οσο και ο πρωθυπουργός με τα ρουσφέτια σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης την ώρα που οι συριζαίοι κάνουν πασαρέλα στο Δημόσιο.

Οχι, η Ολγα ήταν έξαλλη με την ασέβεια που επέδειξε προς το πρόσωπό της η νεαρά δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μάριον Μιχελιδάκη. Δείτε το σχετικό VIDEO και θα αντιληφθείτε τι έχει συμβεί.

πηγή kourdistoportocali.com




ΤΣΙΠΡΑΣ: "ΕΜΕΙΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ" !!!

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τη μαστιγώνουν γυμνή στο Da Capo με εντολή της Όλγας Γεροβασίλη (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator