Εργαζόμενοι στην CARTON PACK: "Θα επανέλθουμε δυναμικότερα με τη νέα διεύθυνση της DS Smith" (video)

0Κανονικά θα συνεχιστεί η λειτουργία του εργοστασίου της Cartonpack με νέα διεύθυνση της DS Smith, η οποία εδρεύει στις Βρυξέλλες.
Σήμερα δόθηκε συνέντευξη τύπου στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου όπου ο πρόεδρος των εργαζομένων μας εξήγησε τις εξελίξεις στην εταιρία Σήμερα σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η εταιρία ευχαρίστησε μέσω των τοπικών Διευθυντών τους εργαζομένους για την δική τους συμβολή και υπερπροσπάθεια στην διάσωση του εργοστασίου ενώ τους διαβεβαίωσε πως άμεσα, οι μηχανές παραγωγής θα ξεκινήσουν και πάλι, από την Δευτέρα το αργότερο.
Με τον τρόπο αυτό διαλύονται κάθε είδους ανεύθυνες ή κακόβουλες αναφορές περι κλεισίματος της εταιρίας και μαζικών απολύσεων των εργαζομένων.


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εργαζόμενοι στην CARTON PACK: "Θα επανέλθουμε δυναμικότερα με τη νέα διεύθυνση της DS Smith" (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator