ΚΟΡΙΝΘΣΟΣ ΤΩΡΑ: Διακομίζεται παιδάκι με σοβαρότατο πρόβλημα πού κινδυνεύει η ζωή του

0


Μια βαρυσήμαντη δήλωση έκανε πριν λίγη ώρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Δ/της του Μαιευτικού – Γυναικολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Κορίνθου Dr. Νικόλας Καμπάς, ο οποίος εκτελεί προσωρινά και χρέη Διοικητή του Νοσοκομείου
Ο κ. Καμπάς γράφει, και ελπίζουμε κάποιοι να πάρουν το μήνυμα, άλλωστε το τμήμα αυτό του Νοσοκομείου μας δεν είναι τυχαία παράδειγμα προς μίμηση .

Μόλις απόψε διακομίζεται παιδάκι με σοβαρότατο πρόβλημα πού κινδυνεύει η ζωή του, συνοδεία των δυο εφημερευόντων Γενικών ιατρών των ΤΕΠ του Νοσοκομείου, καθότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν εφημερεύει Παιδίατρος !
Πάρα ταύτα Έγινε και αυτό.
Το μεσημέρι με πήραν τηλέφωνο δυο εκλεκτοί συνάδελφοι παιδίατροι, δια της Διευθύντρια τους, να μου εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους γιατί ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ τους κάνουν αρνητικά σχόλια οι Κορίνθιοι στο facebook, καθότι δεν συνδράμουν το Νοσοκομείο στις εφημερίες.

Αγαπητοί μου φίλοι κακώς πάρα πολύ κακώς, θα πρέπει να τους στείλετε πέρα από τα άνθη της φαιδράς πορτοκαλέας και το βραβείο θράσους και αναλγησίας, γιατί αν η τακτική τους είναι Νόμιμη (?)
(διερευνάται ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ) ,
είναι όμως εξόχως ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ χωρίς ίχνος ηθικής υπόστασης.

Η πρώτη που θα στείλει τα άνθη σε αυτούς που μου τηλεφώνησαν αλλά και στην άλλη «ΕΚΛΕΚΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ» που έχει λουφάξει εδώ και 10 χρόνια στο καναπέ του σπιτιού της, αλλά ΚΥΡΙΩΣ στους ιθύνοντες ΠΟΥ ΘΕΣΜΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΕΚΡΩΜΑ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, είναι η δύσμοιρη μητέρα του μικρού που διακομίζεται αυτή τη στιγμή………..

Διαβάστε στη συνέχεια μερικά απο τα σχόλια στο προφίλ του κ. Καμπά και θα καταλάβετε…
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΣΟΣ ΤΩΡΑ: Διακομίζεται παιδάκι με σοβαρότατο πρόβλημα πού κινδυνεύει η ζωή του"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator