Λεβέντης: Ο Τσίπρας δεν είναι αριστερός, είναι ΠΑΣΟΚ

0


Αμετακίνητος στη θέση του για οικουμενική κυβέρνηση, αλλά και εκνευρισμένος με τον πρωθυπουργού που απέρριψε τη συγκεκριμένη λύση, χαρακτηρίζοντάς την αστεία, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο Mega.

Ο κ. Λεβέντης εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον πρωθυπουργό τον οποίο χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ «ΠΑΣΟΚτζή»: «Δεν απορρόφησε ο ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ αλλά το αντίθετο» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και συμπλήρωσε στο ίδιο ύφος:

«Ο κ. πρωθυπουργός δεν είναι αριστερός αλλά πασοκτζής εφόσον θεωρεί αστεία τη συζήτηση περί οικουμενικής, αν αυτά που λέει δεν τα λέει για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να κλείσει τα σενάρια».

Ο κ. Λεβέντης τόνισε επίσης ότι ο Αλέξης Τσίπρας απορρίπτει την πρόταση περί οικουμενικής κυβέρνησης λόγω των θερμοκέφαλων και των βολεμένων του συστήματος ΠΑΣΟΚ που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ: «Πήγε στην Εΰρώπη, ξέρει ότι θέλει οικουμενική κυβέρνηση, δεν μπορεί να λέει αυτά τα πράγματα» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Λεβέντης μίλησε και για τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: «Είναι μια συνεργασία που έχει ο ένας το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει και ο άλλος έχει πάρει δύο υπουργεία και κάθεται στη γωνία. Δεν ξέρω αν είναι αξιοπρεπής για τον Καμμένο η στάση αυτή. Ο Καμμένος με τα στεφάνια που ρίχνει στα Ίμια και τις ομιλίες του για δολάρια καθιστά την υπόθεσή του λίγο μη συνεργάσιμη».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αφού σημείωσε ότι ο Αλέκος Φλαμπουράρης δεν του έχει ζητήσει να στηρίξει την κυβέρνηση με τους 9 βουλευτές του, αποκάλυψε ότι περιμένει την εκλογή νέου προέδρου της ΝΔ για να συναντήσει και αυτόν και τον κ. Τσίπρα και να τους προτείνει οικουμενική.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λεβέντης: Ο Τσίπρας δεν είναι αριστερός, είναι ΠΑΣΟΚ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator