Α.Πνευματικός: "Συμπαρίσταμαι στον πέρα για πέρα δίκαιο αγώνα των αγροτών"

0


Πριν από λίγη ώρα στο μπλόκο των διοδίων του Ισθμού βρέθηκε ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο καθαριότητος Χρήστο Μελέτη και τον δημοτικό σύμβουλο Κορινθίων Κώστα Παρτσινέβελο, δηλώνοντας στους αγρότες την πλήρη συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα των αγροτών. 

Σε αποκλειστική επικοινωνία του δημάρχου με την Πρώτη news δήλωσε: "Δεν στηρίζω απλώς τον αγώνα των αγροτών αλλά θα σταθώ και δίπλα τους, σε οποιαδήποτε βοήθεια μου ζητηθεί.Ο αγώνας τους είναι πέρα για πέρα δίκαιος. Η κυβέρνηση με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο βάζει ταφόπλακα στην αγροτιά όλης της χώρας και όχι μόνο, επιβάλλεται ν΄αποσυρθεί άμεσα. Ιδιαίτερα ο πρωτογενής αγροτικός τομέας σε λίγο δεν θα υπάρχει .Ας το ξανασκεφτούν σοβαρά οι υπεύθυνοι .
Δηλώνω για μια φορά ακόμα συμπαραστάτης στον αγώνα καθώς και στα προβλήματα των αγροτών του νομού μας".


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Α.Πνευματικός: "Συμπαρίσταμαι στον πέρα για πέρα δίκαιο αγώνα των αγροτών""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator