Αφιέρωμα στη μνήμη του Φιλόσοφου και Ανθρώπου της Τέχνης Νικολάου Καλογερόπουλου

0
Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016, στο ¨Καλογεροπούλειον Ίδρυμα¨, στην Κόρινθο, πραγματοποήθηκε αφιέρωμα στη μνήμη του Φιλόσοφου και Ανθρώπου της Τέχνης Νικολάου Καλογερόπουλου, ιδρυτή και ευεργέτη του Ιδρύματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ.Χρίστος Δήμας, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο κ.Παναγιώτης Λαμπρινός, πρόεδρος του ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων και πολύς κόσμος. 

Το καλωσόρισμα έκανε η κ.Μαρία Χρισταρά, ενώ για τη ζωή του Ν. Καλογερόπουλου μίλησε ο επιστήθιος φίλος του Οράτιος - Παναγιώτης Κουτάς, συμβολαιογράφος Αθηνών.

Στην εκδήλωση, απήγγειλε ποιήματα του Ν.Καλογερόπουλου ο ηθοποιός, Δημήτρης Ανδριανός και η κ. Τζούλη Πιέρρου διάβασε το μήνυμα του Τάκη Οικονόμου, πρέσβη επί τιμή.

Για το έργο του Ν.Καλογερόπουλου μίλησε ο κ.Σπύρος Μανουσέλης, επιστημονικός συνεργάτης της Εφημερίδας των Συντακτών, βιολόγος, επιστημολόγος, δημοσιογράφος της επιστήμης.

Ο επίλογος της εκδήλωσης ήταν μουσικός. Ακούστηκε κλασική μουσική από την Κατερίνα Λιάτα στο πιάνο, την Κατερίνα Παντελέων στο φλάουτο και τον Πελοπίδα Μαυρόπουλο στο κλαρινέτο.

Ακολούθησε κέρασμα, που απόλαυσαν όλοι οι παρευρεθέντες στην εκδήλωση.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος 
Μέλος της 
Ένωσης Ανταποκριτών
Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 25, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αφιέρωμα στη μνήμη του Φιλόσοφου και Ανθρώπου της Τέχνης Νικολάου Καλογερόπουλου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator