Κατάφερε να εξαπατήσει 11 εκατομμύρια έλληνες τρεις φορές μέσα σ’ ένα χρόνο: Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας όλων των εποχών!!!

0Κατάφερε να εξαπατήσει 11 εκατομμύρια έλληνες τρεις φορές μέσα σ’ ένα χρόνο: Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας όλων των εποχών!!! ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ….
ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΗ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΞΕΦΤΙΛΕΣ !
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κατάφερε να εξαπατήσει 11 εκατομμύρια έλληνες τρεις φορές μέσα σ’ ένα χρόνο: Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας όλων των εποχών!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator