"Ούρλιαζαν Αλλάχ Ακμπάρ και πυροβόλησαν κατά του πλήθους” (video)

0


01:00 Μόλις τώρα ανακοινώθηκε ότι η Γαλλία έκλεισε τα σύνορα της για να μην διαφύγουν οι τρομοκράτες αλλά και για να μην μπουν και άλλοι που μπορεί να έχουν σχέση με το δίκτυο που οργάνωσε τις επιθέσεις.
Ήδη οι πρώτοι στρατιώτες έχουν κάνει την εμφάνιση τους στους δρόμους ενώ από τα ΜΜΕ καλούνται οι πολίτες του Παρισιού να μείνουν μέσα στα σπίτια τους. 
Τουλάχιστον 60 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί της Παρασκευής τη ζωή τους και δεκάδες είναι βαρύτατα τραυματισμένοι ύστερα από συντονοσμένες τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώθηκαν στο κέντρο του Πατισιού, ενώ μέχρι αυτή την ώρα ακούγονται πυροβολισμοί και επικρατεί πανικός στην Πόλη. 

Μέχρι τώρα έχουν καταγραφεί: 
Επίθεση στο εστιατόριο Μικρή Καμπότζη, πυροβολισμοί στο μετρό στο 11ο διαμέρισμα, επίθεση ενόπλων σε μπαρ που γινόταν ροκ συναυλία εκει που κτατούνται 100 άτομα όμηροι και βομβιστική επίθεση στο Stade de France την ώρα που ήταν σε εξέλιξη ο φιλικός αγώνας Γαλλίας-Γερμανία.

Όπως μεταδίδει το france 24 οι τροκομκράτες εισέβαλαν στο Bataclan ουρλιάζοντας “Αλλάχ Ακμπάρ και πυροβόλησαν κατά του πλήθους”....

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 14, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Ούρλιαζαν Αλλάχ Ακμπάρ και πυροβόλησαν κατά του πλήθους” (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator