ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΚΙΑΤΟ: Στο έλεος των γύφτων (pics)

0


Πριν λίγες μέρες πήγαμε στον παράδρομο της Εθνικής οδού Κορίνθου Πατρών από την βόρεια πλευρά να δούμε από κοντά ότι άφησαν πίσω τους οι γύφτοι που ξήλωσαν την ηλεκτροφόρο γραμμή του Προαστιακού σιδηρόδρομου Κόρινθος - Κιάτο για να πουλήσουν το χαλκό. 
Ξεκινήσαμε από την γέφυρα της Αρχαίας Κορίνθου και όταν φτάσαμε περίπου στο ύψος του Λεχαίου αποκαλύφθηκε η τεράστια ζημιά που έχει γίνει στους πυλώνες και σε όλη την υποδομή της ηλεκτρικής εγκατάστασης. 
Πήγαμε πάνω από ένα χιλιόμετρο και τραβήξαμε τις φωτογραφίες που θα δείτε. 
Η ζημιά επεκτείνεται για τουλάχιστον άλλα δύο χιλιόμετρα προς Κιάτο και το σκηνικό καταστροφής είναι το ίδιο με αυτό που είδαμε για τρία τουλάχιστον χιλιόμετρα.
Η δεύτερη γραμμή του Προαστιακού όπως θα δείτε έχει επισκευαστεί ήδη και από εκεί εκτελούνται τα δρομολόγια Κόρινθος - Κιάτο.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 10, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΚΙΑΤΟ: Στο έλεος των γύφτων (pics)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator