"Έτσι επιχείρησαν να αρπάξουν το αγοράκι στο σούπερ μάρκετ" - ΒΙΝΤΕΟ

0"Το 3χρονο αγοράκι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ" είπε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού περιγράφοντας το περιστατικό σε σούπερ μάρκετ στη Βάρη όπου δύο γυναίκες Ρομά προσπάθησαν να αρπάξουν ανήλικο παιδί. "Ξαφνικά αντί για κακό λύκο, βρήκε έναν άνθρωπο" ανέφερε και είπε ότι στο παρελθόν υπάρχαν παρόμοιες καταγγελίες για αρπαγή ανηλίκων.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 10, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Έτσι επιχείρησαν να αρπάξουν το αγοράκι στο σούπερ μάρκετ" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator