Ένταση στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου

0Από την ένταση που προκλήθηκε όταν ομάδα κρανοφόρων εισέβαλε στον χώρο της εκδήλωσης, σημαδεύτηκε η χθεσινή παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου, «Έρωτας και Εξουσία» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη.

Οι "εισβολείς" φώναξαν συνθήματα κατά του Θόδωρου Πάγκαλου, που είχε μόλις πάρει τον λόγο στο πάνελ, θυμίζοντας την περίφημη φράση του «μαζί τα φάγαμε», ενώ πέταξαν αυγά προς το μέρος των ομιλητών, διακόπτοντας για λίγα λεπτά την εκδήλωση.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 06, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ένταση στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator