Αποστολίδης για Φίλη: "Είναι αγράμματος και αστοιχείωτος - Τον έδιωξα από το Πάντειο, δεν τελείωσε καν το πρώτο έτος"

0


ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

Ο κύριος Αποστολίδης μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM 94.6 και τον Κυριάκο Θωμαΐδη απάντησε στο Νίκο Φίλη που αμφισβήτησε τη γενοκτονία των Ποντίων, και κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να τον αποπέμψει.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε:

«Είναι αγράμματος και αστοιχείωτος που δεν δικαιούται να έχει επιστημονική άποψη. Τον έδιωξα από το Πάντειο, δεν τελείωσε καν το πρώτο έτος. Από το 1997 με 83% η κοινότητα των επιστημόνων διεθνολόγων είπε πως πρόκειται για Γενοκτονία όχι μόνο των Ποντίων, αλλά γενικότερα στη Μικρά Ασία, ενώ έγιναν και συστάσεις στην Τουρκία.

Ο άνθρωπος αυτός δεν ξέρει ποιος είναι εύπορος και πηγαίνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό, ούτε τα μακαρόνια από το κρέας για το ΦΠΑ δεν μπορεί να ξεχωρίσει.

Την ώρα που αιμορραγεί η Ελλάδα τέτοια στόματα να τα αφήσει στο σπίτι τους ο πρωθυπουργός. Να ανοίξουμε τα ελληνικά λεξικά και να διαβάσουν τι είναι Εφιάλτης και Κερκόπορτα. Εκεί δίπλα βάζουμε το πορτρέτο του μαζί με τους συνωστισμούς της Ρεπούση. Για μας είναι ένα νεκρό κρέας, ένα άχρηστο σάπιο κομμάτι στο αιματοβαμμένο κορμί του ελληνισμού.

Με παίρνουν από τις Βρυξέλλες και μου λένε πως η τουρκική διπλωματία το δέχτηκε ως μάννα εξ ουρανού. Από τον υπουργό Παιδείας! Ας ρώταγε τους συμβούλους του. Ας μου κάνει μήνυση, τον προκαλώ. Η επιστημονική κοινότητα έχει αποφανθεί.

Και οι πράξεις εθνοκάθαρσης αποτελούν Γενοκτονία. Ακόμη και να μην μπορεί μια εθνότητα να τεκνοποιήσει… Και αυτό Γενοκτονία είναι

Δεν τελείωσε καν την Πάντειο και τις Πολιτικές Επιστήμες. Βεβήλωσε τη μνήμη των νεκρών μας και τον Ελληνισμό. Τα έβαλε με 1,5 εκατ. Ποντίους. Καλούμε τον πρωθυπουργό να τον στείλει από εκεί που ήρθε.

Δεν φαντάζομαι πως είχε πρόθεση γιατί είναι τόσο άσχετος που κανείς δεν θα τον εμπιστευόταν. Είναι ανακόλουθος. Είπε πως είναι προσωπική του γνώμη και ας το λύσει κάποιο επιστημονικό φόρουμ. Μα το έχει λύσει κύριε Φίλη.

Έκανε στρατευμένη δημοσιογραφία σε ένα Μέσο. Είναι ώρα να πάει σπίτι του, δεν τον ανεχόμαστε. Το είχα πει και στον κύριο Κουβέλη για την Ρεπούση. Δεν με άκουσε. Να τον διώξει ο πρωθυπουργός γιατί θα του κάνει ζημιά και δεν του αξίζει να του κάνει ζημιά».

sdna.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 06, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αποστολίδης για Φίλη: "Είναι αγράμματος και αστοιχείωτος - Τον έδιωξα από το Πάντειο, δεν τελείωσε καν το πρώτο έτος""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator