Το νέο ΠΑΣΟΚ βρήκε τον Πάγκαλο του

0


Άλλο η αιματηρή, αιματηρότατη εθνοκάθαρση και άλλο η γενοκτονία!!!!!!!!!!!!!!! Τι άλλο θα ακούσουμε; Κι αυτή η «διαφορά» είναι, λέει, «επιστημονική» άποψη!!!!!!!!!!!!!!

Εχω μιλήσει πολλές φορές για την διακόρευση της έννοιας «επιστήμη» από όλο το παρασιτικό λεχριταριό, που κυβερνάει τις ζωές μας. Προάγουν σε «επιστήμη» κάθε τέχνη διαστροφής της αλήθειας και εξαπάτησης ενός επιστημολάγνου κοινού, που τείνει στην εύκολη αποδοχή κάθε «αλήθειας» που πλασάρεται ως «επιστημονική». Ετσι μετά τους νομικούς, τους οικονομολόγους κ.λ.π. πιάσανε στασίδι στον ναό της «επιστημονικής» απατεωνιάς και οι «ιστορικοί»…

Δεν θα έγραφα άρθρο για τον καραγκιόζη, γιατί έχει υπερκαλυφθεί το θέμα από τον κόσμο που αγανάκτησε, όμως είναι πολύ πιο σοβαρό από ότι φαίνεται, καθώς διαβλέπω νέα εθνική ταπείνωση με σοβαρές συνέπειες στα θέματα ανεξαρτησίας και εδαφικής ακεραιότητας.

Ο Φίλης έστρωσε το χαλί, που θα γονατίσει ο Τσίπρας μπροστά στον νέο σουλτάνο. Τα πράγματα αρχίζουν να τρέχουν σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή. Τρόμαξα, όταν διάβασα πόσοι έχουν αναγνωρίσει την γενοκτονία. Καμιά δεκαριά πολιτείες των ΗΠΑ και της Αυστραλίας (λόγω Ελληνικής κοινότητας) η Σουηδία και η Αρμενία!!!!!!!! Αν σε αυτό προσθέσουμε την αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία» από όλα σχεδόν τα κράτη, την ντε φάκτο αναγνώριση (επίσης από όλους) της Τουρκικής κατοχής της Β. Κύπρου, τον παγκόσμιο διασυρμό μας από την κατάρρευση της οικονομίας μας (ενώ πριν λίγα χρόνια καμαρώναμε σαν γύφτικα σκεπάρνια, γιατί «ήμασταν» ανάμεσα στις ισχυρές οικονομίες) δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε, ότι στην παγκόσμια συνείδηση αρχίζουμε να γινόμαστε ένα έθνος που δεν αξίζει καν την ανεξαρτησία του. Εχουμε γίνει ο περίγελος της Αφρικής. Γελάει μαζί μας ο κάθε πικραμένος.

Και φυσικά πρώτοι από όλους γελάνε οι αλητοσυμμορίες που βάζουμε διαδοχικά πάνω από το κεφάλι μας. Πότε επιτέλους θα αποκτήσουμε πολιτικά αντανακλαστικά; Πάντα «τιμωρούμε» κατόπιν εορτής αυτούς που ψηφίσαμε. Τον Ιανουάριο σωστά ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ, γιατί έπρεπε να φύγουν οι προηγούμενοι, τους οποίους επίσης διώξαμε καθυστερημένα (έπρεπε να είχαν πάρει πόδι από το `12).

Αφού είδαμε, τι σόι ρεμπεσκέδες είναι κι αυτοί, έπρεπε να φύγουν τον Σεπτέμβριο με τις εκλογές· όμορφα κι αναίμακτα. Τώρα ο μόνος δρόμος είναι η εξέγερση. Λυπάμαι, που το λέω εγώ αυτό, αλλά η βλακεία πληρώνεται πολύ συχνά με αίμα. Κανείς στην μεταπολίτευση δεν άξιζε δεύτερη ευκαιρία (με μία μικρή επιφύλαξη για τον Καραμανλή τον πρεσβύτερο) αλλά οι περισσότεροι την πήραν και έμαθαν ότι έχουν να κάνουν με έναν ηλίθιο όχλο.`

Δεν με εξοργίζει ο αλαζόνας Σταθάκης που γελάει λέγοντας στην Βουλή, ότι ο λαός τους ψήφισε, αφού πρώτα όλοι μαζί υπέγραψαν την καταδίκη του. Με εξοργίζει ο ίδιος ο λαός, που έδωσε 80% σε αυτούς που τον χαντάκωσαν, για να τον χώσουν ακόμα πιο βαθειά. Πόσο δύσκολο είναι να ψηφίζουμε σωστά και να μην λέμε (σαν ηλίθιοι) «αφού τον ψήφισα μια φορά, ας του δώσω και δεύτερη ευκαιρία»; Το μόνο ενθαρρυντικό είναι, ότι οι παρόντες ξεφτίλες δεν έχουν τον τσαμπουκά των προηγούμενων και με το πρώτο μπαμ θα πάμε σε νέες εκλογές.

Από την άλλη όμως, όχι «μπαμ» δεν ακούγεται, αλλά ούτε «ωχ». Απλά κοιτάμε άφωνοι αυτά που μας συμβαίνουν. Αντίδραση μηδέν. Εγώ, που πριν 4-5 χρόνια ανησυχούσα για άσκοπες (και πιθανόν επικίνδυνες) εξεγέρσεις, τώρα τρέμω από αυτήν απίστευτη αδράνεια. Βέβαια και ο φόβος για ανεξέλεγκτη εξέγερση, που θα φέρει ακόμα χειρότερα αποτελέσματα παραμένει, για αυτό έχει βγάλει κάλους το χέρι μου να γράφω, ότι πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα όπλα που μας παρέχει το ίδιο το σύστημα και πρώτα από όλα το δικαίωμα να ψηφίζουμε, να συζητάμε, να προτείνουμε δημόσια λύσεις. Η εξέγερση κατάντησε απαραίτητη ακριβώς γιατί δεν χρησιμοποιούμε, ή δεν χρησιμοποιούμε σωστά αυτά τα δικαιώματα.

Ένα πολύ απλό παράδειγμα αναίμακτης και εντελώς νόμιμης εξέγερσης, που δεν θα τολμούσαν να αψηφήσουν οι εξουσιαστές. Αν οι μπλόγκερς ήταν πράγματι ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι και λοιπά, θα μπορούσαν συνεργαζόμενοι να οργάνωναν ψήφισμα καταδίκης του Φίλη (και απαίτησης αποπομπής από την κυβέρνηση) με υπογραφές. Μόνο οι Πόντιοι να υπέγραφαν, φτάνει. Υπάρχουν πολλοί Ελληνες, που συμμερίζονται τις απόψεις πέντε εκκεντρικών κρετίνων;

Είναι τόσο εύκολο να στείλουμε σπίτι του τον χοντρομαλάκα (για αρχή) κι όμως δεν γίνεται τίποτα· περιμένουμε στωικά το τέλος μας. Το συμπέρασμα μου είναι, ότι ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Δηλαδή απλά για να ξεσπάμε. Χρόνια τώρα είμαστε στο μπούρου μπούρου και τίποτα δεν κάνουμε.

Πραγματικά μου φαίνεται αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Ολοι «φωνάζουμε», βρίζουμε, καταριόμαστε με φανταχτερούς τίτλους στα άρθρα μας, αλλά δεν συννενογιόμαστε στο παραμικρό.

Εν τέλει, γιατί γράφουμε και κρίνουμε και κατακρίνουμε φίλοι συναρθρογράφοι; Μήπως για να τσιμπήσουμε καμιά καλύτερη θεσούλα σε αυτό το άθλιο σύστημα που λοιδορούμε; Μια θεσούλα «δημοσιογράφου» με έναν κάποιο μισθούλη δεν θα ήταν κι άσχημα αυτόν τον καιρό… Ας βρούμε λοιπόν τα πιο απίθανα κοσμητικά επίθετα για τον Φίλη, τον Φλαμπουράρη, τον Σταθάκη και ποιος ξέρει; Μπορεί κάποια μέρα να τους πάρουμε και συνέντευξη, αν μας προσέξει κανένας «συνάδελφος» μεγαλοδημοσιογράφος. Το σύστημα έχει πολλές τρύπες για τους «άξιους»...

Επειδή θέλω να πιστεύω, ότι ανάμεσα στους μπλόγκερς, τους αρθρογράφους και τους αναγνώστες του διαδικτύου υπάρχουν και οι πραγματικά ερασιτέχνες, που απλά αγωνιούν (με τους επαγγελματίες και τους επίδοξους επαγγελματίες δεν αξίζει πλέον να ασχολούμαι) πιστεύω, ότι δεν υπάρχει πλέον χρόνος για αναβολές και σκεπτικισμούς. Η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (και μάλιστα στην πιο σοβαρή και υπεύθυνη μορφή της) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.

Τα αποτελέσματα από ένα απλό και ταπεινό ξεκίνημα, θα μπορούσαν να είναι θεαματικά. Ενας ανεπαίσθητος κυματισμός στον ωκεανό των πληροφοριών του διαδικτύου, μπορεί να καταλήξει θηριώδες τσουνάμι στην ακτή της φαυλότητας. Ο σαχλαμαράκιας είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία. Υποθέτω, ότι οι Ποντιακοί σύλλογοι και ομοσπονδίες θα πάρουν πρωτοβουλία για αίτημα αποπομπής του Φίλη. ΑΣ ΔΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ 5-6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο καθένας (που έχει εθνικό φιλότιμο) ανεξάρτητα του τι ψήφισε, ή θα ψηφίσει, ας κάνει ότι είναι του χεριού του, για να γίνει μία αρχή. Οσο δύσκολο θα είναι να μαζευτούν οι πρώτες εκατοντάδες και οι πρώτες χιλιάδες υπογραφές, τόσο εύκολο θα είναι να μαζευτούν μετά τα εκατομμύρια.

Δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσουμε σε όλα για να γίνει μία αρχή στην άμεση δημοκρατία. Οσοι αναγνώστες συμφωνούν, να μαζευτούν υπογραφές για την αποπομπή του Φίλη, ας προσθέσουν το όνομα τους σε αυτό το κείμενο.

Π.Ρέππας
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 06, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το νέο ΠΑΣΟΚ βρήκε τον Πάγκαλο του"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator