Στα ίχνη των δραστών της επίθεσης κατά του Κουμουτσάκου

0


Ο βουλευτής της ΝΔ κατήγγειλε ως αυτουργούς μέλη της ΧΑ που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην πλατεία Συντάγματος, ενώ η Κρατική Ασφάλεια που έχει στα χέρια της όλο το τηλεοπτικό και φωτογραφικό υλικό από την επίθεση, εκτιμά ότι είναι θέμα χρόνου να ταυτοποιηθούν οι δράστες της επίθεσης, να εντοπιστούν και να συλληφθούν.

Για ακροδεξιούς τραμπούκους, «που καπηλεύτηκαν ειρηνική εκδήλωση για εθνικά θέματα, έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, σε δήλωσή του για την επίθεση και τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο Σύνταγμα και αναφέρει ότι είναι θέμα χρόνου η σύλληψή τους.

Ειδικότερα, ο κ. Τόσκας εξέφρασε τη λύπη του για το περιστατικό τονίζοντας με νόημα ότι «οι ακροδεξιοί τραμπούκοι οι οποίοι κρύφτηκαν, καπηλεύτηκαν ειρηνική εκδήλωση για εθνικά θέματα και με δειλό τρόπο προσέβαλαν και χτύπησαν βουλευτή, έχουν ταυτοποιηθεί και είναι θέμα χρόνου η σύλληψή τους».

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη διαβεβαίωσε ότι «η Αστυνομία έκανε ό,τι ήταν δυνατό για την προστασία του βουλευτή Γιώργου Κουμουτσάκου. Δεν θα επιτρέψουμε παρόμοια περιστατικά που προσβάλλουν τη Δημοκρατία και τους εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου».

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος αμέσως μετά την επίθεση σε βάρος του δήλωσε μέσα στην αίθουσα της ολομέλειας ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται η ΧΑ, καθώς οι δράστες βγήκαν μέσα από το μπλοκ της.

Στο μικροσκόπιο ομάδα οπαδών της ΧΑ

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από τα βίντεο που αποτυπώνουν την στιγμή της επίθεσης, οι δράστες βγήκαν από μπλοκ της ΧΑ που συμμετείχε στη διαδήλωση στο Σύνταγμα.

Ενας άνδρας με μαύρο μπουφάν και μαύρο καπέλο φαίνεται ευδιάκριτα να γρονθοκοπεί τον Γιώργο Κουμουτσάκο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η Κρατική Ασφάλεια γνωρίζει πάρα πολύ καλά και έχει βάλει στο μικροσκόπιο ομάδα της ΧΑ η οποία με πέντε λεωφορεία έφτασαν από τη Δυτική Αττική στην πλατεία Συντάγματος.

Μεταξύ αυτών των ατόμων φέρεται να είναι και το άτομο που διακρίνεται καθαρά να χτυπά τον βουλευτή της ΝΔ, ενώ ερευνάται η εμπλοκή και ενός ατόμου που φέρει το προσωνύμιο «γυμναστής».

Πηγή: real.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 06, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στα ίχνη των δραστών της επίθεσης κατά του Κουμουτσάκου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator