Νέο αίσχος Πνευματικού: Έφτιαξε κυκλικό κόμβο με έγκριτο συγκοινωνιολόγο χωρίς να ρωτήσει τους γνωστούς παρλαπίπες της Κορίνθου (video)

0


Απάντηση Πνευματικού σε Νανόπουλο - O κυκλικός κόμβος στην οδό Γ. Παπανδρέου και Πατρών έχει την σφραγίδα σχεδιασμού έγκριτου συγκοινωνιολόγου από τους καλύτερους της χώρας.

Στην κριτική που ασκείται στο έργο του κυκλικού κόμβου επί των οδών Γεωργίου Παπανδρέου & Πατρών απάντησε ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός επισήμανε για ακόμα μια φορά πως το έργο έχει την σφραγίδα σχεδιασμού έγκριτου συγκοινωνιολόγου από τους καλύτερους της χώρας και σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τη νομοθεσία των κυκλοφοριακών συνδέσεων.

http://korinthostv.gr

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 06, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νέο αίσχος Πνευματικού: Έφτιαξε κυκλικό κόμβο με έγκριτο συγκοινωνιολόγο χωρίς να ρωτήσει τους γνωστούς παρλαπίπες της Κορίνθου (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator