Ο υπουργός Δικαιοσύνης απαντά για τις καταγγελίες Πανούση

0


«Προσωπικά, με βάση ό,τι διάβασα, δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω ακριβώς που είναι ο ισχυρισμός για περιστατικά, που είναι η πολιτική εκτίμηση, πού είναι η φωνή του εγκληματολόγου ή που είναι και το μυθιστόρημα στο οποίο γίνεται μια αναφορά», δήλωσε για τις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός Δικαιοσύνης χαρακτήρισε «ευτύχημα το γεγονός ότι μετά την προτροπή της κυβέρνησης ο κ. Πανούσης απευθύνθηκε στις δικαστικές αρχές, οι οποίες θα διερευνήσουν το θέμα και θα δουν αν έχει ποινικό ενδιαφέρον».

Όπως είπε ο κ. Παρασκευόπουλος η συνεργασία του με τον πρώην υπουργό ήταν γενικά καλή αν και είχαν διαφωνίες.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 09, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο υπουργός Δικαιοσύνης απαντά για τις καταγγελίες Πανούση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator