ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Οι μυθικές περιγραφές που θα το απογείωναν (video)

0



Το βράδυ της Κυριακής ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό και όλα τα φώτα και τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Τούμπα. Τι περιμένει ο μέσος φίλαθλος να δει σ’ αυτό το παιχνίδι; Εμείς πάντως αν είχαμε το λυχνάρι του Αλαντίν θα κάναμε 12 ευχές.

Τι θέλουμε να δούμε στο ντέρμπι:

1. Μια περιγραφή που να αρμόζει στην κρισιμότητα του ματς. Να βλέπεις τον αγώνα και να μην σε παίρνει ο ύπνος. Να το ζει ο σπορτκάστερ, όπως το ζούσε ο Γεωργούντζος.


2. Μια αμφισβητούμενη φάση, την οποία θα δυσκολεύονταν να αναλύσουν ακόμα και οι πιο έγκριτοι καθηγητές διαιτησίας.



3. Ένα βαθυστόχαστο σχόλιο του σπορτκάστερ για τον διαιτητή, που θα μας θύμιζε λίγο τον τεράστιο Αλέξανδρο Θεοφιλόπουλο.



4. Έναν Γιώργο Μίνο on fire να μιλάει για τον ΠΑΟΚ, την διαιτησία του ΠΑΟΚ, τις ανακοινώσεις του ΠΑΟΚ, χωρίς να μπορεί να τον διακόψει κανείς.



5. Έναν άνθρωπο που θα μπορεί να προβλέπει το μέλλον. Έναν άνθρωπο που στα μισά του αγώνα θα μας αποκαλύψει το τέλος.



6. Ή ακόμα καλύτερα έναν άνθρωπο που θα προβλέψει με ακρίβεια το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα δυο μέρες πριν την έναρξή του.



7. Μια δήλωση παίκτη του ΠΑΟΚ ή του Ολυμπιακού μετά το ματς που θα γράψει ιστορία. Για το τι σκεφτόταν την ώρα του αγώνα.



8. Έναν δημοσιογράφο που θα παίζει τα ονόματα των παραγόντων στα δάχτυλα και δεν θα τα μπερδεύει ποτέ.



9. Έναν προπονητή έτοιμο να πει μεγάλες αλήθειες στη συνέντευξη Τύπου. Ακόμα και χωρίς «μπιπ».



10. Έναν πανηγυρισμό μετά από γκολ, που θα κολάσει μικρούς και μεγάλους. Μέχρι και καλόγριες.





11. Ένα κοχονάτο όργανο της τάξης.



12. Έναν άνθρωπο της εκκλησίας που θα προσευχηθεί να μας έχει ο Θεός καλά. Εμάς και τον Φάνη.



http://www.koolnews.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 05, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Οι μυθικές περιγραφές που θα το απογείωναν (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator