Για δεύτερη χρονιά στο Κιάτο το φιλανθρωπικό μουσικό φεστιβάλ Tris & o Cookos

0


Για δεύτερη χρονιά οργανώνουμε στην πόλη μας, το Κιάτο Κορινθίας το φιλανθρωπικό μουσικό φεστιβάλ Tris & o Cookos.
Όπως και πέρυσι μια παρέα φίλων, πλαισιωμένη όμως φέτος από περισσότερους υποστηρικτές και φορείς (Αγκαλιά-ζω, Σώμα Προσκόπων, Άρατος ), με τη συνεργασία του Δήμου Σικυωνίων, διοργανώνει ένα μουσικό φεστιβάλ για τις 24 και 25/10 στις αποθήκες ΑΣΟ στο Κιάτο.
Το φεστιβάλ είναι φιλανθρωπικό.

Για να παρακολουθήσει κανείς τις συναυλίες των συγκροτημάτων, πρέπει να δώσει στην είσοδο λίγα τρόφιμα ή είδη πρώτης ανάγκης τα οποία στη συνέχεια θα προωθήσουμε σε ιδρύματα και κοινωνικούς φορείς της περιοχής μας. Θα κυκλοφορήσει σχετική λίστα με τα είδη αναλυτικά ωστόσο συσκευασμένα τρόφιμα, καθαριστικά, απορρυπαντικά και γραφική ύλη είναι μια χαρά, και θα δώσουν μια ανάσα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Το φεστιβάλ είναι αυτοχρηματοδοτούμενο.

Αυτό σημαίνει ότι όποιος επιθυμεί να το υποστηρίξει την προσπάθεια δεν έχει παρά να αγοράσει το διάσημο πλέον μπλουζάκι «Tris & Cookos» ή να παραβρεθεί τις μέρες του φεστιβάλ στο χώρο βοηθώντας και συμμετέχοντας όπως μπορεί.

Κάθε ιδέα είναι χρήσιμη και κάθε πρόταση για βοήθεια στις μέρες του φεστιβάλ ή κατά την παράδοση των προϊόντων είναι καλοδεχούμενη.
Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από όλους εμάς, που συμμετέχοντας σε αυτήν την διαδικασία στοχεύουμε στην βοήθεια συνανθρώπων που μας χρειάζονται δίπλα τους.

Νοιαζόμαστε-βοηθάμε-λειτουργούμε αλληλέγγυα για τον διπλανό μας. Κι όλα αυτά, τα κάνουμε διασκεδάζοντας!

Σελίδα facebook 
https://www.facebook.com/3cookos

Βίντεο από περσινό φεστιβάλ
 https://www.youtube.com/watch?v=QilvU4n6P9s

https://vimeo.com/110483545https://vimeo.com/110642722

Αναφορές σε μας 
http://grekamag.gr/33731/
Εκ μέρους της ομάδας Tris & o Cookos
Σας περιμένουμε
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 08, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Για δεύτερη χρονιά στο Κιάτο το φιλανθρωπικό μουσικό φεστιβάλ Tris & o Cookos"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator