ΒΙΝΤΕΟ - Ο ιντερνετικός γρίφος με τους «1.101 που έρχονται»

0


Το βίντεο με το Βαρουφάκη και τον Κλέωνα Γρηγοριάδη που ίσως αποτελεί πρόδρομο ενός πολιτικού κινήματος.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που ανέβηκε στο YouTube και φέρει τον τίτλο «Οι 1101 Έρχονται».

Στο βίντεο παρουσιάζονται διάφορα πρόσωπα με τα μικρά τους ονόματα, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν ο Γιάννης Βαρουφάκης και ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης.

«Έρχονται και θα αλλάξουν τα πάντα οι 1101 την Κυριακή, 1 Νοεμβρίου», σημειώνεται στην αρχή του βίντεο, ενώ κατόπιν σημειώνεται πως «έρχονται για να αλλάξουν τα πάντα στην κοινωνία, στην πληροφορία, στην ιστορία, στη δημοκρατία».

Δεν είναι λίγοι που πιστεύουν πως πρόκειται για προωθητικό βίντεο ενός νέου πολιτικού κινήματος, με ανθρώπους από την κοινωνία και για το οποίο έχει μιλήσει ο πρώην υπ. Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης. Άλλωστε, έχει δημιουργηθεί και ένας σχετικός ιστότοπος όπου προβάλλεται το βίντεο και φέρει το όνομα 1101.gr.

Δείτε το βίντεο…

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 08, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ - Ο ιντερνετικός γρίφος με τους «1.101 που έρχονται»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator