Ο διάλογος Τσίπρα - Μεϊμαράκη για τους ελέγχους εφοριακών - ΒΙΝΤΕΟ

0


Σύντομο διάλογο είχαν ο Πρώθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή.

Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρομενος στους ελέγχους των εφοριακών σημείωσε οτι «εφόσον υπάρχουν στοιχεία να μπαίνουν και στα σπίτια δεν έχει κανεις αντίρρηση, όχι να πηγαίνουν σε πανηγύρια στη Ρόδο και την Ερμιόνη να πιάνουν τους μικρους, τους φουκαράδες».

Στο σημείο εκείνο παρενέβη ο κ. Τσίπρας ο οποίος ακούστηκε να λέει: «Τους παρανομούντες υπερασπίζεστε τώρα;».

«Οχι υπερασπίζομαι, αντί να χάνουν το χρόνο τους στα πανηγυρια που πήγαν για να πιάσουν αν έκοψε αποδειξη 1-2 ευρώ. Εσείς λέτε οτι ξέρετε καλά τους φοροφυγάδες, στείλτε τους εκεί» σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

«Και τα μεν και τα δε» ακούστηκε να λέει εκτός μικροφώνου ο κ. Τσίπρας.

«Δεν κάνετε τα "δε" μόνο τα μέν» βλέπω και κάνετε. Μόνο τους φουκαράδες βλέπω και κυνηγάτε» απάντησε εκ νέου ο κ. Μεϊμαράκης:

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 08, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο διάλογος Τσίπρα - Μεϊμαράκη για τους ελέγχους εφοριακών - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator