Προφυλακιστέος ο Δαφέρμος για τις μίζες στα Κornet

0


Της Άννας Κανδύλη

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Kωνσταντίνος Δαφέρμος μετά την απολογία του ενώπιον των ανακριτών κατά της διαφθοράς Ν.Τσιρωνη και Χρ. Μάρκου για ξέπλυμα και δωροδοκία σχετικά με την προμήθεια των ρωσικών αντιαρματικών Kornet.

Ελεύθεροι με εγγύηση 80.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκαν ο γιος του και ο στενός του συνεργάτης.

Ο Κ. Δαφέρμος ομολόγησε ότι δωροδόκησε υποστηρίζοντας όμως ότι εκβιάστηκε να το κάνει. Συγκεκριμένα, παραδέχθηκε πως έδωσε μίζα στον τότε αναπληρωτή διευθυντή της διεύθυνσης εξοπλισμών Αντώνη Κάντα καθώς ο τελευταίος τον απειλούσε ότι διαφορετικά θα καθυστερήσει την διαδικασία και θα χάσει την αντιπροσώπευση.

Εξηγώντας γιατί ενέδωσε στις πιέσεις του Αντώνη Κάντα, αφού όπως υποστηρίζει διαθέτει τα καλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα, είπε πως εκείνη την περίοδο στις αρχές της δεκαετίας του 2000 αντιμετώπισε μια μεθοδευμένη δικαστική περιπεπεια στην Τουρκία την οποία θεωρούσε στημένη και για την οποία τελικά αθωώθηκε. Ωστόσο, φοβόταν ότι κάποιοι μπορεί και πάλι να τον παγιδεύσουν.

Παράλληλα δεχόταν ανώνυμες απειλές και ανηλεή πόλεμο απο τους ανταγωνιστές του με αποτέλεσμα, εξαιτίας του φόβου μήπως απαξιωθεί η δουλειά του και το ονομά του σε θέματα εξοπλιστικών να ειναι ευάλωτος σε εκβιασμούς.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 10, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προφυλακιστέος ο Δαφέρμος για τις μίζες στα Κornet"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator