Let’s dance!

0


Είμαστε πια στο τέλος του 2015, έχουν περάσει έξι χρόνια από την χρεοκοπία της χώρας, μια νέα κυβέρνηση, η Αριστερά της Ελπίδας, εφαρμόζει το τρίτο Μνημόνιο και όλα (χρέη, έσοδα, ανεργία, μισθοί, συντάξεις, μετανάστευση, Υγεία, Παιδεία, κλπ) πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Τι ακριβώς περιμένουμε;

Όλοι γνωρίζουμε, πως το Μνημόνιο είναι ανεφάρμοστο και πως η επιστροφή στην δραχμή είναι αναπόφευκτη.

Στο πολιτικό σκηνικό δεν υπάρχει εναλλακτική, εκτός αν είσαι εντελώς πυροβολημένος και νομίζεις, πως λύση για την χώρα είναι ο Μεϊμαράκης ή ο Τζιτζικώστας.

Είναι προφανές, πως περιμένουμε την κατάρρευση της χώρας.

Για την ακρίβεια, περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της κατάρρευσης της χώρας, γιατί η χώρα, ουσιαστικά, έχει καταρρεύσει.

Ο Αλέξης Ζορμπάς χόρεψε, όταν κατέρρευσαν τα μεταλλεία. Χόρεψε πάνω στα συντρίμμια, αυτού για το οποίο αγωνιζόταν.

Μένει να δούμε, αν οι σύγχρονοι Έλληνες ξέρουν να χορεύουν πάνω στα συντρίμμια της χώρας τους και της ζωής τους.

Εγώ ξέρω. Και θα ξεσκιστώ στο χορό.

Σας το υπόσχομαι. Όπα!

(Υποθέτω, πως η ανακοίνωση της κατάρρευσης της χώρας καθυστερεί, με την ελπίδα πως θα την προλάβει κάνας Παγκόσμιος Πόλεμος. Τότε να δείτε, τι πάρτι θα κάνουμε. Δεν υπάρχει πιο ωραίο σκηνικό από το να είσαι ερωτευμένος μέσα σε πόλεμο. Στη μέση ο έρωτας, γύρω ο πόλεμος).

ΠΗΓΗ: pitsirikos.net
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 30, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Let’s dance!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator