Iσπανία: Τελευταίο σε νέα δημοσκόπηση το Podemos

0


Γράφει: aixmi

Τελευταίο, στην τετράδα των μεγάλων κομμάτων, παραμένει σε ακόμημία δημοσκόπηση το Podemos, με το κυβερνών κόμμα του Μαριάνο Ραχόι να παραμένει πρώτο.

Στη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού καναλιού Τelecinco το PP (Λαϊκό Κόμμα) καταγράφει 27.4%, το PSOE (Ισπανικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα) 23.7%, οΙ φιλελεύθεροι Ciudadanos (Πολίτες) σημειώνει 18,1%, ενώ οι Podemos 16,3%.

Το Podemos, που σε δημοσκοπήσεις πριν αρκετούς μήνες, κατακτούσε ακόμη και την πρώτη θέση, φαίνεται να πληρώνει την ταύτισή του με τον ΣΥΡΙΖΑ και την αβεβαιότητα που επικράτησε στην Ελλάδα με τους κεφαλαιακούς ελέγχους και το κλείσιμο των τραπεζών.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 23, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Iσπανία: Τελευταίο σε νέα δημοσκόπηση το Podemos"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator