Καταργείται ο ΕΝΦΙΑ με ισοδύναμα από τους πρόσφυγες

0


Το ενδεχόμενο να βρεθούν από τους πρόσφυγες τα ισοδύναμα, ώστε να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ άφησε ανοικτό ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Η δήλωση του κ. Τσακαλώτου έρχεται αμέσως μετά την δήλωση του υπουργού Πολιτισμού, Αριστείδη Μπαλτά, πως τα ισοδύναμα για την μη επιβολή ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση θα βρεθούν από την αύξηση των εισιτηρίων στους αρχαιολογικούς χώρους.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε πως έχει δρομολογηθεί η επιβολή προστίμου δέκα χιλιάδων ευρώ σε κάθε πρόσφυγα που φτάνει στην Ελλάδα.

«Με δέκα χιλιάδες ευρώ το κεφάλι από κάθε πρόσφυγα θα μπορέσουμε να καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ και να εφαρμόσουμε την αριστερή μας πολιτική» είπε χαρακτηριστικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Μετά από αντιδράσεις βουλευτών της αντιπολίτευσης για το αν θα έχει κάθε πρόσφυγας δέκα χιλιάδες ευρώ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος διευκρίνισε πως η κυβέρνηση έχει σκεφτεί ισοδύναμα και για αυτό.

Σύμφωνα με τον κ. Τσακαλώτο, οι πρόσφυγες που δεν θα έχουν δέκα χιλιάδες ευρώ θα πουλιούνται για σκλάβοι σε άλλες χώρες, ενώ οι γυναίκες θα γίνονται πoυτάνες, μέχρι να συγκεντρώσουν τα δέκα χιλιάδες ευρώ.

Μάλιστα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τόνισε πως οι γυναίκες-πρόσφυγες θα ονομάζονται κυβερνητικές πoυτάνες, ώστε οι πελάτες να τις αντιμετωπίζουν με σεβασμό και να μην τους ζητάνε τίποτα πισωκολλητά.

Ο κ. Τσακαλώτος είπε ακόμα πως τα παιδιά των προσφύγων θα πωλούνται για όργανα -και θα αποφέρουν εκατομμύρια ευρώ-, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν ακόμα περισσότερα χρήματα, και η κυβέρνηση να καταργήσει όλους τους φόρους, ώστε να ζήσουν οι Έλληνες σοσιαλιστικά.

pitsirikos.net
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 09, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καταργείται ο ΕΝΦΙΑ με ισοδύναμα από τους πρόσφυγες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator