Βίντεο: Προπηλακισμός Κατρούγκαλου από μέλη του ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας

0


Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, όταν μέλη του ΠΑΜΕ προσπάθησαν να εμποδίσουν την διεξαγωγής της ενημερωτικής εκδήλωσης.

Φραστικό επεισόδιο εντός του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, όπου ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος βρισκόταν με άλλους δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, για την διεξαγωγή της προγραμματισμένης ενημερωτικής εκδήλωσης.

Όλα άρχισαν όταν μέλη του ΠΑΜΕ εισέβαλαν στο κτίριο επιχειρώντας να σταματήσουν την διεξαγωγή της εκδήλωσης, ζητώντας παράλληλα και την αποχώρηση του υπουργού και των βουλευτών Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρο Κωνσταντινέα από το κτίριο.

Μετά τη σύγκλιση του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου και αρκετή ώρα διαμαρτυριών, ο υπουργός Εργασίας αποχώρησε και κατευθύνθηκε σε κοντινό ξενοδοχείο, όπου πραγματοποιεί συνάντηση με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.Δημοσίευση: Οκτωβρίου 28, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βίντεο: Προπηλακισμός Κατρούγκαλου από μέλη του ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator