Χάνουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας σε Αιγαίο, Θράκη, Βόρεια Ηπειρο, Μακεδονικό και Κύπρο, ή κάνω λάθος;

0


Στρατής Μαζίδης

Οι Ευρωπαίοι συνεννοούνται απευθείας με τους τούρκους και αποφασίζουν την από κοινού περιφρούρηση / επιτήρηση των υδάτων στο Αιγαίο από Ελλάδα και Τουρκία για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών.

Ο Ερντογάν ετοιμάζεται να υδροδοτήσει τα κατεχόμενα της Κύπρου κανόντας ακόμη ένα στρατηγικό βήμα προς τη διχοτόμηση και προσάρτηση του βόρειου τμήματος του νησιού.

Στη Βόρεια Ηπειρο γκρεμίζονται εκκλησίες σε μια νύχτα δίχως να ανοίξει μύτη.

Στη Ροδόπη δεν εξελέγη για πρώτη φορά ούτε ένας χριστιανός βουλευτής.

Οι ΗΠΑ προσκαλούν πλέον τα Σκόπια ως Δημοκρατία της Μακεδονίας σε διεθνή fora και οργανισμούς παραμερίζοντας το FYROM και αδιαφορώντας για την πιθανή δική μας ενόχληση.

Κι αναρωτιέμαι,

Χάνουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας σε Αιγαίο, Θράκη, Β'ορεια Ηπειρο, Μακεδονικό και Κύπρο, ή κάνω λάθος;
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 11, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χάνουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας σε Αιγαίο, Θράκη, Βόρεια Ηπειρο, Μακεδονικό και Κύπρο, ή κάνω λάθος;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator