Ο Τζήμερος για την πρόσκληση Τσίπρα σε επενδυτές

0


Ο επενδυτής, ηλίθιε, δεν επενδύει εκεί που αγαπάει. Επενδύει εκεί που υπάρχει σταθερό νομικό και φορολογικό περιβάλλον, εκεί που δεν υπάρχουν Σκουρλέτηδες για να του κλείσουν με το έτσι το θέλω το εργοστάσιο, εκεί που η Δικαιοσύνη αποδίδεται σε 6 μήνες και όχι σε 16 χρόνια, εκεί που το ΠΑΜΕ και οι μπαχαλάκηδές σου δεν απαγορεύουν στα πλοία να αποπλεύσουν και στους εργαζόμενους να πηγαίνουν στη δουλειά τους εκεί που δεν υπάρχουν Γιάνηδες να παίζουν τη χώρα στα ζάρια, εκεί που δεν υπάρχουν ηλίθιοι να κλείνουν τις τράπεζες με ηλίθια δημοψηφίσματα. Και εκεί που το κέρδος δεν θεωρείται απαγορευμένη λέξη! Θα έρθουν και ομογενείς και οι αλλογενείς, να επενδύσουν, ηλίθιε, αν μαζέψεις το τσίρκο των σούργελων και τσακιστείτε να φύγετε.



Ο επενδυτής, ηλίθιε, δεν επενδύει εκεί που αγαπάει. Επενδύει εκεί που υπάρχει σταθερό νομικό και φορολογικό περιβάλλον, ...
Posted by Thanos Tzimeros on Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 02, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Τζήμερος για την πρόσκληση Τσίπρα σε επενδυτές"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator