Ντου γιού σπιτ ίνγκλις;

0


Χάσαμε τον Yanis, αλλά μας έμεινε ο Alexis να σαγηνεύει με την γλωσσομάθεια του. Κάποιοι κακοήθεις όμως, τον διέβαλαν, ότι δεν τα μιλάει φαρσί τα εγγλέζικα και δήθεν δεν κατάλαβε, τι του έλεγε ο σύζυγος της Hillary. Ο Lakis όμως μας εξήγησε, πως ο Alexis απλά σνόμπαρε τον γκόμενο της Monica. Και επειδή τσαντίστηκε που τον είπαν ημιμαθή, μας πλάκωσε στην Αγγλικούρα, να δούμε εμείς, πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Μέχρι και στην Περιστέρα Αγγλικά μιλάει. "Are you enjoy my English speech my dear Dove?"

Και για να μην ξαναβγάλει γλώσσα κανείς, ο ΕΛΛΗΝΑΣ πρωθυπουργός διάβασε ολόκληρο κείμενο σε άπταιστα Αγγλικά στους ΕΛΛΗΝΕΣ ομογενείς!!!!!!! Εχετε να πείτε τίποτα παλιοζηλιάρηδες; Asta la vista suckers.

Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 02, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ντου γιού σπιτ ίνγκλις;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator