Εκδήλωση εορτασμού της εθνικής επετείου από το ΚΕ.Π.Α.Π του ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

0
Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015, στις 7.30 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, εκδήλωση εορτασμού της εθνικής επετείου από το ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ του ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι εισηγήσεις: "Η Αντίσταση των Ελλήνων μέσα από τις πολιτικές γελοιογραφίες της Κατοχής" από την Τόνια Τζαναβάρα, Ιστορικό Τέχνης - Μουσειολόγο (PhD) και " O Παράνομος Τύπος στην περίοδο της Κατοχής" από το Θάνο Ζιάγκο, Φιλόλογο- Διεθνολόγο (MSc)

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης η Παραδοσιακή Χορωδία του ΚΕ.Π.Α.Π. υπό τη διεύθυνση της Αναστασίας Αγγιστριώτου-Γοραντωνάκη παρουσίασε τραγούδια του έπους του ' 40.

Συμμετείχαν οι μουσικοί: Γιώργος Κουκλάκης – μπουζούκι, Γαβριήλ Φαριλέκας – ακορντεόν, Γιώργης Κουκλάκης – κιθάρα
-- 
Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος 
Μέλος της 
Ένωσης Ανταποκριτών
Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 30, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εκδήλωση εορτασμού της εθνικής επετείου από το ΚΕ.Π.Α.Π του ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator