Σπάνιο βίντεο με σκηνές από την απελευθέρωση του 1944

0


Δείτε σκηνές σε μεγάλο βαθμό άγνωστες μέχρι τώρα, διάρκειας περίπου 4.30 λεπτών, των οποίων η λήψη είχε γίνει στην Ελλάδα κατά την απελευθέρωση από τους Γερμανούς.

Ήταν στην κατοχή του αμερικανικού στρατού. Εχει διάρκεια 9 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα. Τα αμερικανικά Εθνικά Αρχεία («National Archives») που έχουν έδρα το Μέριλαντ των ΗΠΑ, έδωσαν στη δημοσιότητα το φιλμ του αμερικανικού στρατού από το 1944 με ημερομηνία 29/11/1944 και περιγραφή «Athens Greece / Surrender of 50,000 German Soldiers, Beaugency, France (Nov. 29, 1944)», τμήμα της συλλογής «WWII Archive», και με κωδικό «National Archives Identifier: 17222».

Στο ίδιο φιλμ, υπάρχουν στην αρχή και σκηνές διάρκειας περίπου 4.30 λεπτών των οποίων η λήψη είχε γίνει στην Ελλάδα κατά την απελευθέρωση από τους Γερμανούς. Πρόκειται, σε μεγάλο βαθμό, για σκηνές άγνωστες μέχρι τώρα.


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 30, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σπάνιο βίντεο με σκηνές από την απελευθέρωση του 1944"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator