Ρωσίδα παρουσιάστρια: Ο καιρός είναι τέλειος για βομβαρδισμούς στη Συρία [βίντεο]

0


Οι καιρικές συνθήκες στη Συρία είναι τέλειες για ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στη Συρία, δήλωσε Ρωσίδα μετεωρολόγος ενώ εκφωνούσε το δελτίο καιρού στον ρωσικό κρατικό τηλεοπτικό σταθμό, Rossiya 24.

Η απίστευτη αυτή δήλωση της παρουσιάστριας κάνει από χθες τον γύρο των ΜΜΕ του κόσμου.

Μάλιστα, για να γίνει πληρέστερο το ρεπορτάζ, το συνόδευσε από λεπτομερή παρουσίαση των καιρικών συνθηκών και γιατί αυτές συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη διενέργεια των επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε και η κάρτα που εξήγησε σε κάθε της σημείο η παρουσιάστρια, οι καιρικές συνθήκες στη Συρία τον Οκτώβριο έχουν ως εξής: Η μέση θερμοκρασία κυμαίνεται στους 21 βαθμούς Κελσίου και η μέγιστη δεν ξεπερνά τους 37.

Η βροχόπτωση είναι περιοσμένη -βρέχει κατά μέσο όρο μία φορά στο δεκαήμερο, σημείωσε η παρουσιάστρια- και, κυρίως, οι ταχύτητες του ανέμου είναι σχετικά χαμηλές.

«Οι ρωσικές αεροπορικές επιχειρήσεις στη Συρία συνεχίζονται. Οι ειδικοί λένε πως οι καιρικές συνθήκες είναι εξαιρετικές για κάτι τέτοιο. Ο Οκτώβριος στη Συρία είναι πολύ καλός μήνας για πτήσεις. Η μέση ταχύτητα του ανέμου είναι 2,4 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Ισχυρές ριπές ανέμου λαμβάνουν χώρα μόνο μια φορά τον μήνα, και βρέχει μόλις μια φορά ανά δέκα ημέρες» είπε χαρακτηριστικά, έχοντας στον φόντο την εικόνα ενός μαχητικού.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 07, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ρωσίδα παρουσιάστρια: Ο καιρός είναι τέλειος για βομβαρδισμούς στη Συρία [βίντεο]"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator