ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο «Σφαγέας» Συντάξεων της ΝΔ βγήκε να κρίνει τον «Σφαγέα» του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

0


ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ… ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ Ο ΠΡOΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ (ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ) ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ… Ο ΕΝΑΣ «ΣΦΑΓΕΑΣ» ΕΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ… ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ…

«Από αύριο η Νέα Δημοκρατία, θα ασκήσει κάθε κοινοβουλευτικό δικαίωμα και δυνατότητα για να εμποδίσει αυτό που ειπώθηκε από τον υπουργό. Σήμερα έμαθαν 1.200.000 συνταξιούχοι Έλληνες ότι καταργείται η επικουρική τους σύνταξη. Περίπου 200 ευρώ το μήνα», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, σε τηλεφωνική παρέμβαση που έκανε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, “στον ενικό”.

«Συνιστώ να επανεξετάσει την απόφαση του. Θα μας βρει αντίθετους Δεν θα επιτρέψουμε την κατάργηση της επικουρικής σύνταξης, που είναι σημαντική βοήθεια για κάθε σπίτι», πρόσθεσε ο Βρούτσης.

Από την πλευρά του ο Κατρούγκαλος, απάντησε: «Η δική μου πρόταση είναι πράγματι για την ενσωμάτωση της κύριας και της επικουρικής σύνταξης γιατί θεωρώ ότι με αυτό τον τρόπο θα εξασφαλιστεί καλύτερα το εισόδημα των συνταξιούχων.

http://hellasforce.com/2015/10/20/

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 20, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο «Σφαγέας» Συντάξεων της ΝΔ βγήκε να κρίνει τον «Σφαγέα» του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator