Από το 3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ στην Κόρινθο

0

























Tο διήμερο, Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Οκτωβρίου, ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και ο Δήμος Κορινθίων διοργάνωσαν το 3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ στην πόλη μας.

Την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ ,στο χώρο ISTHMIA PRIME HOTEL παρουσιάστηκαν οι χορωδίες:Μεικτή Χορωδία ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ, Μεικτή Πολυφωνική Χορωδία "Η ΡΕΑ", Χορωδία "AMBITUS" Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης και τη δεύτερη μέρα ,στο Μικρό Θέατρο του Δημαρχείου , παρουσιάστηκαν η Χορωδία OPUS FEMINA του ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων, η Δίφωνη Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών "Η ΕΚΦΡΑΣΗ", Μεικτή Χορωδία του Δήμου Μεγάρων, Χορωδία ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΩΝ Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Μεικτή Χορωδία του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχε και η διεθνούς φήμης πολυβραβευμένη χορωδία PRELUDIU από τη Ρουμανία υπό τη διεύθυνση του βραβευμένου μαέστρου Voicu Enachescu.

Όλες οι χορωδίες έδωσαν τα καλύτερα δείγματα της δουλειάς τους ικανοποιώντας το κοινό της Κορίνθου.


Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος 
Μέλος της 
Ένωσης Ανταποκριτών
Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 20, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Από το 3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ στην Κόρινθο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator