Την ενημέρωση των Ελλήνων για τη σύνταξή τους έχουν αναλάβει εκατομμυριούχοι πολιτικοί και τηλεδημοσιογράφοι

0


Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος είναι καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο Star, για να μιλήσει για το φλέγον θέμα του Ασφαλιστικού.

Έξι χρόνια μετά την χρεοκοπία και μετά από τρία Μνημόνια, οι Έλληνες έχουν στηθεί στις τηλεοράσεις για να μάθουν αν θα πάρουν σύνταξη, πότε θα πάρουν σύνταξη και πόση σύνταξη θα πάρουν.

Την ενημέρωση των Ελλήνων για τη σύνταξή τους έχουν αναλάβει εκατομμυριούχοι πολιτικοί και τηλεδημοσιογράφοι.

Όπως ακριβώς συνέβαινε και πριν την χρεοκοπία και τα Μνημόνια. Καμία αλλαγή.

Οι Έλληνες ενημερώνονται για τη σύνταξή τους από ανθρώπους που δεν τους νοιάζει καθόλου αν θα πάρουν σύνταξη γιατί είναι ζάπλουτοι και έχουν χρήματα για να φάνε και τα δισέγγονά τους.

Το καλύτερο είναι πως οι πλούσιοι δημοσιογράφοι επιτίθενται στον πλούσιο υπουργό -λες και είναι τίποτα κομμουνιστές- επειδή καίγονται για τη σύνταξη και τα δίκια του λαού.

Όλα αυτά συμβαίνουν στο παράνομο κανάλι του Βαρδινογιάννη.

Είμαστε στο 2015.

Μετά από όλα αυτά, εσείς αναρωτιέστε ακόμα αν θα αλλάξει κάτι κάποτε στην Ελλάδα;

Όχι, δεν θα αλλάξει.

Ποτέ.

http://pitsirikos.net/
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 20, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Την ενημέρωση των Ελλήνων για τη σύνταξή τους έχουν αναλάβει εκατομμυριούχοι πολιτικοί και τηλεδημοσιογράφοι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator