Πανικός στο Μαξίμου τρέμει την Κωνσταντοπούλου λόγω...

0


Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου έφερε στην επιφάνεια την υπόθεση με τα Πόθεν Έσχες των βουλευτών και πως η ίδια έχει φωτοτυπήσει αποκαλυπτικά έγγραφα του Κοινοβουλίου όσο ήταν στην έδρα.
Η αποκάλυψη για τα Πόθεν Έσχες προήλθε από την έως προσφάτως πρόεδρο της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου, η οποία ήταν από τα στελέχη που βρίσκονταν πολύ κοντά στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και κατέβηκε υποψήφια και με την Λαϊκή Ενότητα.

Δημοσίευμα εφημερίδας αναφέρει: «Κυκλοφορεί ως κοινοβουλευτικός μύθος. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με την παρέα της Αριστερής Πλατφόρμας πριν εγκαταλείψουν τα προεδρικά αξιώματα έκαναν φύλλο και φτερό -δηλαδή φωτοτύπησαν- τα πάντα. Μεταξύ άλλων λέγεται και 32 δικογραφίες. Μένει να αποδειχθεί στο μέλλον αν κάτι τέτοιο αληθεύει. Όπως και αν πράγματι η Ζωή άφησε πίσω της ανυπόγραφες τις συμβάσεις των ορκωτών λογιστών που διενεργούν τους ελέγχους στα πόθεν έσχες βουλευτών».

http://www.voicenews.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 14, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πανικός στο Μαξίμου τρέμει την Κωνσταντοπούλου λόγω..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator