Το κατώφλι Ναυτοδικείου αναμένεται να περάσει Λιμενικός που υπηρέτησε στην Κορινθία

0Θέμα με Λιμενικό αξιωματικό στην Κορινθία υποβόσκει εδώ και πολύ καιρό , αλλά ουδείς τόλμησε να το αγγίξει λόγω (ίσως) έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων, αλλά και της περίεργης ομερτά που στοιχειώνει κάθε μικρή κοινωνία όπως η δική μας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Πρώτης news άνοιξαν στόματα συγγενών και μίλησαν για κατ’ εξακολούθηση υπεξαίρεση τεραστίων χρηματικών ποσών και πλαστογραφίες... (γιατί τώρα;) ίσως γιατί έχει πλέον μετατεθεί εκτός νομού.
Αναμένονται εξελίξεις προκειμένου να διαλευκανθούν πλήρως όλες οι πτυχές του σκανδάλου
και σύντομα θα τις παρουσιάσουμε.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 14, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το κατώφλι Ναυτοδικείου αναμένεται να περάσει Λιμενικός που υπηρέτησε στην Κορινθία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator