7 κιλά έχουν ήδη πάρει τα στελέχη της ΝΔ από τα συνεχή γεύματα μεταξύ τους

0


Εντείνονται τις τελευταίες ημέρες οι προεκλογικές «ζυμώσεις» στη Νέα Δημοκρατία για την ανάδειξη του εκλεκτού για την ηγεσία του κόμματος, όμως η διαδικασία αυτή έχει φαίνεται πως έχει και τις παρενέργειές της για τους βουλευτές και τα μέλη της συντηρητικής παράταξης.

Έτσι, τα συνεχή γεύματα εργασίας μεταξύ βουλευτών, πρώην βουλευτών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να καθοριστούν οι διάφορες συμμαχίες και οι εσωκομματικοί συνασπισμοί, έχουν φανερά αποτελέσματα στην εξωτερική εμφάνισή τους, με τους περισσότερους εξ αυτών να έχουν ήδη προλάβει να πάρουν από 5 μέχρι και 7 κιλά.

«Μαζευόμαστε για φαγητό μέχρι και τέσσερις φορές την ημέρα, συζητώντας τις στρατηγικές μας και την επόμενη ημέρα του κόμματος. Δεν λέω, βγαίνουν θετικά συμπεράσματα, όμως μέχρι τις 22 Νοεμβρίου θα έχουμε γίνει όλοι τετράπαχοι. Ίσως ήρθε η ώρα να βρισκόμαστε και στα γραφεία μας και να αφήσουμε για λίγο τα γεύματα», τόνισε πρώην υπουργός της παράταξης, σε ένα διάλειμμα ανάμεσα στο τρίτο και το τέταρτο γεύμα εργασίας της ημέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κουλουριού», ο προβληματισμός στη Συγγρού είναι έντονος, με το ενδεχόμενο οι μυστικές συναντήσεις να διεξάγονται πλέον υπό τη διακριτική παρουσία διατροφολόγων, να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Οι τελικές αποφάσεις ωστόσο, θα ληφθούν κατά τη διάρκεια σημερινού δείπνου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τρίτου γεύματος της ημέρας.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 12, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "7 κιλά έχουν ήδη πάρει τα στελέχη της ΝΔ από τα συνεχή γεύματα μεταξύ τους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator