Κρίση καταραμένη - Ξεπερνούν τις 6000 οι προπαραγγελίες των νέων iPhone

0


Δεν φτάνουν για να καλύψουν την ζήτηση στην ελληνική αγορά τα νέα iPhone. Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς οι κλεισμένες προπαραγγελίες ξεπερνούν τα 6000 τεμάχια.

Παρότι οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και οι εισαγωγείς εξασφάλισαν πάνω από 10.000 συσκευές, (τις διπλάσιες από άλλες χρονιές) και πάλι δεν ήταν αρκετές για να ικανοποιήσουν τη ζήτηση.

Φέτος υπολογίζεται ότι οι πωλήσεις των νέων iPhone, 6s και 6s Plus θα σπάσουν όλα τα ρεκόρ στην ελληνική αγορά.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 12, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κρίση καταραμένη - Ξεπερνούν τις 6000 οι προπαραγγελίες των νέων iPhone"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator