Ο Χατζηνικολάου ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ στο twitter την Τρέμη για την στάση της στο debate (ΦΩΤΟ)

0
Καυστικό σχόλιο επεφύλαξε στο Twitter ο Νίκος Χατζηνικολάου για τις διευκρινήσεις εκτός διαδικασίας που ζήτησε η Όλγα Τρέμη, για λογαριασμό των καναλαρχών της διαπλοκής, από τον Αλέξη Τσίπρα όταν μιλούσε για τα δάνεια των ΜΜΕ…

Ο εκδότης της Real News έγραψε: «Αν η έκρηξη της δημοσιογράφου δεν αφορούσε τα κανάλια, αλλά την απουσία προτάσεων για την ανεργία, θα είχε σώσει την τιμή της δημοσιογραφίας»!

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 10, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Χατζηνικολάου ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ στο twitter την Τρέμη για την στάση της στο debate (ΦΩΤΟ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator