Στο λήμμα «Σκατοψυχιά» της Wikipedia η εικονολήπτρια από την Ουγγαρία

0


Άμεση ήταν η αντίδραση των υπευθύνων της διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας, όταν είδαν το video με την εικονολήπτρια που έβαλε τρικλοποδιά σε πρόσφυγα που έτρεχε με το παιδί του στην αγκαλιά

Η λέξη «σκατοψυχιά», όχι μόνο πέρασε τα σύνορα της χώρας αλλά βρήκε και την ακριβέστερη περιγραφή της στο λήμμα της Wikipedia: Μια ξανθιά εικονολήπτρια από την Ουγγαρία, που κλωτσάει και βάζει τρικλοποδιές σε πρόσφυγες.

Πλέον, όποιος πληκτρολογήσει on line τη λέξη «skatopsyxia», θα πέσει επάνω σε ένα από τα επίμαχα καρέ από το video της Ουγγαρέζας εικονολήπτριας που μέσα σε λίγες ώρες, έκανε τονγύρο του κόσμου.

Οι υπεύθυνοι της wikipedia, δήλωσαν ότι έβαλαν το συγκεκριμένο πλάνο δίπλα στο λήμμα, όχι γιατί είναι το μόνο δείγμα σκατοψυχιάς στον σύγχρονο κόσμο, αλλά γιατί ποτέ μια σκατόψυχη πράξη δεν έχει αποτυπωθεί με τέτοια ακρίβεια, ώστε να γίνει παγκόσμιο σύμβολο.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 10, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο λήμμα «Σκατοψυχιά» της Wikipedia η εικονολήπτρια από την Ουγγαρία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator