Τσίπρας προς Τρέμη: Μυγιάζεστε; - ΒΙΝΤΕΟ

0


Ανέβηκαν οι τόνοι στο debate των πολιτικών αρχηγών, με αφορμή την απάντηση του Αλέξη Τσίπρα στην ερώτηση του Μάκη Γιομπαζολιά σχετικά με το νόμο για τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών.

"Πρέπει να μπει ένα τέλος στην ασυδοσία , στην ανομία και στην αδικία. Δεν μπορεί κάποιοι υγιείς επιχειρηματίες να μην μπορούν να δανείζονται και να τηρούν τους νόμους και κάποιοι άλλοι να μην τηρούν τους νόμους και να δανείζονται. Πήραμε το κόστος και είχαμε το θάρρος να αψηφήσουμε τον πόλεμο που γίνεται από μερίδα ΜΜΕ ακριβώς γιατί ζητήσαμε να ζητήσαμε να πληρώσουν τα χρωστούμενα, τους φόρους για τις διαφημίσεις και να πάμε σε μια ανοιχτή δημοπράτηση ώστε να υπάρχουν άδειες..." είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

"Ποιοι είναι αυτοί…" παρενέβη η Όλγα Τρέμη, που εκπροσωπεί το MEGA.

"Είμαι στη διάθεσή σας να σας απαντήσω. Έχετε τη μύγα και μυγιάζεστε;" της απάντησε ο κ. Τσίπρας.

"Δεν έχω καμία μύγα. Δεν θα ήθελα να δημιουργούνται εντυπώσεις γιατί είμαστε εκπρόσωποι καναλιών και θα θέλαμε διευκρινίσεις" του είπε η δημοσιογράφος.

"Έχουμε συμφωνήσει κάποια πράγματα που δεν σέβεστε. Κάναμε μια συνάντηση. Έπρεπε να είχατε θέσει τον προβληματισμό σας εξαρχής" σχολίασε ο συντονιστής Πάνος Χαρίτος.

"Θα προχωρήσει η διαδικασία για να δημοπρατήσουμε τις τηλεοπτικές άδειες και να καταργήσουμε το μονοπώλιο στις ψηφιακές συχνότητες. Δεν θα εκδικηθούμε κανέναν αλλά θα βάλουμε μια τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο" συνέχισε ο κ. Τσίπρας.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 10, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τσίπρας προς Τρέμη: Μυγιάζεστε; - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator