O Robert Plant δακρύζει ακούγοντας το τραγούδι που έγραψε πριν 44 χρόνια

0



Το "Stairway To Heaven" γράφτηκε το 1971 και θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα καλύτερα ροκ τραγούδια όλων των εποχών. Και εμείς φυσικά  δεν έχουμε κανένα λόγο να διαφωνήσουμε.
Η εκτέλεση  που θα ακούσετε παίζεται από την Ann και Nancy Wilson  και στα κρουστά  είναι ο Jason γιος του αειμνήστου  ντράμερ των Led Zeppelin,  Τζον Bonhams. Τα μέλη του  θρυλικού συγκροτήματος  των Led Zeppelin κατά τη διάρκεια αυτής της συναυλίας τιμήθηκαν  για το έργο τους και τη συμβολή τους στην μουσική Ο  Robert Plant εμφανώς συγκινημένος με  δάκρυα στα μάτια  απολαμβάνει αυτή την μοναδική στιγμή.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 27, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "O Robert Plant δακρύζει ακούγοντας το τραγούδι που έγραψε πριν 44 χρόνια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator