ΔΕΙΤΕ LIVE: Η NASA θα ανακοινώσει σήμερα μεγάλη ανακάλυψη για τον Άρη

0


Βρέθηκε ζωή στον πλανήτη Άρη; - Λύθηκε ένα τεράστιο μυστήριο που κάλυπτε τον πλανήτη - Μπορεί να υπάρχει στον Άρη μικροβιακή ζωή; - Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο των πλανήτη μέσω διαδικτύου.

Βρέθηκε ζωή στον πλανήτη Άρη;

Η NASA ανακοίνωσε πως σήμερα Δευτέρα θα αποκαλύψει ένα «σημαντικό επιστημονικό εύρημα» σχετικά με τον Κόκκινο Πλανήτη σε μια ειδική συνέντευξη Τύπου!

Το μυστήριο για τα ευρήματα που θα ανακοινωθούν έχει εξάψει τη φαντασία και ταυτοχρόνως έχει δημιουργήσει αναπάντητα ερωτήματα. Όχι όμως για πολύ...

Η ανακοίνωση και μόνο μιας τέτοιας συνέντευξης προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον και ήταν αρκετή για να «φουντώσουν» διάφορα σενάρια για την αποκάλυψη.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις ΗΠΑ, θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο μέσω διαδικτύου και στο χώρο θα βρίσκονται αρκετοί δημοσιογράφοι, ενώ το κοινό θα μπορεί να συμμετέχει και να ρωτά μέσω του #AskNASA.

Η NASA γνωστοποίησε τη συνέντευξη Τύπου στο λογαριασμό που διατηρεί και στο Twitter με την εξής ανάρτηση:

«NASA ‏@NASA Mars mystery solved? Find out Monday at 11:30am ET at a live briefing on NASA TV: http://go.nasa.gov/1iR2VZU Q? #askNASA »


Μέρος στην συνέντευξη Τύπου θα λάβει ο Jim Green, διευθυντής του τμήματος Πλανητικής Επιστήμης στην έδρα της NASA, αλλά και ο Michael Meyer, επικεφαλής επιστήμονας για το πρόγραμμα Mars Exploration της NASA.

Τι θα μάθουμε άραγε σήμερα; Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο ίσως η NASA να ανακοινώσει την ύπαρξη μικροβιακής ζωής στον πλανήτη. Αυτή είναι η μια θεωρία.

Ο άνθρωπος έχει εντοπίσει ροές αλμυρού νερού στον Κόκκινο πλανήτη κι αυτό έχει δημιουργήσει την εντύπωση ότι η ανακοίνωση έχει να κάνει με την ύπαρξη νερού κι άρα ζωής στον Άρη.

Τον Ιούλιο, η NASA συγκάλεσε μια παρόμοια διάσκεψη και ανακοίνωσε την ανακάλυψη του πλανήτη Κέπλερ-452b . Πολλά επιστημονικά μπλογκς έχουν πάθει κυριολεκτικά φρενίτιδα με την ανακοίνωση και προσπαθούν μέχρι και την τελευταία στιγμή να συνθέσουν το παζλ των στοιχείων για να προβλέψουν τι ετοιμάζεται να ανακοινωθεί.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη Τύπου ζωντανά ΕΔΩ

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 28, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΕΙΤΕ LIVE: Η NASA θα ανακοινώσει σήμερα μεγάλη ανακάλυψη για τον Άρη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator