Έφυγες (για το σπίτι σου) – Νατάσα Ράγιου

1


Το πανταχού παρόν, ανυπέρβλητο πρόβλημα με τους πολιτικούς στην Ελλάδα είναι η απόλυτη έλλειψη αξιοπιστίας, πράγμα που δεν οφείλεται, σαφώς, στο ότι οι πολίτες είμαστε από γεννησιμιού μας κακόπιστοι. Εν έτει 2009 η συντριπτική πλειονότητα των πολιτικών δεν εννοεί να καταλάβει ότι οι Έλληνες δεν ζούμε πια στην εποχή του Μαυρογιαλούρου. Άρθρα σαν αυτό της ανεκδιήγητης Νατάσας Ράγιου, προσωπικά με εξοργίζουν. Επιπέδου έκθεσης ΣΤ’ Δημοτικού το χαρακτήρισε κάποιος σχολιαστής στη σελίδα κι έχει δίκιο.

Ο τίτλος «Εκπαιδευτική Μεταρρύθμιση» προϊδεάζει για κάποια ανάλυση της βουλευτίνας σχετικά με το μεγάλο θέμα της Παιδείας τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα. Περίμενα ασφαλώς να υπερασπιστεί τις θέσεις τις κυβέρνησης αλλά η Νατάσα Ράγιου δεν κάνει ούτε αυτό. Αντιθέτως, μας ζαλίζει με κοινοτοπίες, αερολογίες, λόγια χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο, λεζάντες και συνθήματα.

«H Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής έχει θέσει την Παιδεία στην κορυφή των προτεραιοτήτων μαζί με τον Πολιτισμό. Το αυτονόητο δηλαδή.. Εστιάζουμε στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση που αφορά κυρίως στη τριτοβάθμια εκπαίδευση με στόχο να κλείσουν μαύρες τρύπες και παλιές πληγές». Έτσι ξεκινά το λεγόμενο «άρθρο» και κάπως έτσι κινείται ως το τέλος του. Χωρίς ούτε μία γραμμή ουσίας, χωρίς ούτε ένα πολιτικό επιχείρημα, η βουλετίνα φαντάζεται ότι τα θέσφατα αποτελούν επιχειρήματα και ότι θα βρεθεί κάποιος νυσταγμένος πολίτης να την πάρει στα σοβαρά.

Όμως, ποια πολιτική να κάνει η Νατάσα Ράγιου;

Η Ράγιου, που είναι κατά πολλούς η ηθική αυτουργός της αυτοκτονίας ενός ανθρώπου ο οποίος είχε κατηγορηθεί μέσα από εκπομπή της τη δεκαετία του ’90 ότι βίαζε την κόρη του,(υπόθεση για την οποία ο Αντένα είχε πληρώσει αρκετά εκατομμύρια στο ΕΡΣ).



Με τι φόντα να κάνει ουσιαστική πολιτική και κυρίως, για ποιον λόγο; Πρόκειται για χαρακτηριστικό παράδειγμα βουλευτή που το μόνο που έχει να κομμίσει ως διαπιστευτήριο είναι η καραμανλική πίστη.

Δεηθώμεν.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 28, 2015

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έφυγες (για το σπίτι σου) – Νατάσα Ράγιου"
ΑΜΑΜΕΛΙΔΑ είπε...

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΩΜΟΛΥΣΑΕΙ.


28 Σεπτεμβρίου 2015 στις 4:38 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator