ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΟΤΙ H ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ

0


Σύμφωνα με ένα όνειρο που είδαμε χθες βράδυ τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία κι ειδικότερα στην Κόρινθο, έχουν διαμηνύσει εδώ και πολύ καιρό στην Κουμουνδούρου ότι η περίπτωση του Δήμαρχου Κορινθίων Αλέκου Πνευματικού για συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή γι αυτούς.

Θεωρούν απόλυτα επιτυχημένη την πολιτική του στο Δήμο Κορινθίων και φυσικά συμφωνούν απόλυτα με την ιδεολογία του και τις πρακτικές του τις οποίες θεωρούν άκρως δημοκρατικές.

  • όπως έγραψε και το Κορινθιακό Blog paparitses:

. «…. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε και τον περασμένο Γενάρη να προσεγγίσει τον Αλέκο Πνευματικό αλλά η προσπάθειά του δεν απόδωσε »

Αν ο Δήμαρχος αρνηθεί την πρόσκληση της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία  να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Κορινθίας, αυτό θα σημάνει και την οριστική διάλυση της οργάνωσης.

Parakato blog team
Τμήμα αποδόμησης...
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 04, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΟΤΙ H ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator