Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

0


Απο την έναρξη της προεκλογικής περιόδου βλέπουν το φως της δημοσιότητας από διάφορα blogs και sites (που όλος τυχαία όλα τα άρθρα τους είναι εναντίον του Δημάρχου) άρθρα ότι ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να είναι υποψήφιος Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επειδή και σε εμάς έφτασε στα αυτιά μας η πληροφορία αυτή εδώ και πολύ καιρό, -πριν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα η προεκλογική περίοδος- και μάλιστα μέσα από τη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, πράξαμε το αυτονόητο:
επικοινωνήσαμε με τον δήμαρχο Κορινθίων αν μας πει τι συμβαίνει?
Ο κ. Πνευματικός μας επανέλαβε την θέση που είχε και πριν 8 μήνες (τότε) δηλαδή, δεν ενδιαφέρεται και δεν έχει εκδηλώσει ποτέ τέτοιο ενδιαφέρον.
Άλλωστε όπως συνηθίζει να λέει έχει ακόμα 4 χρόνια θητείας και έργο να προσφέρει στους συνδημότες του, που τον εμπιστεύθηκαν για μια ακόμα θητεία και δεν πρόκειται να τα παρατήσει.

Βλέποντας πάλι τα δημοσιεύματα από συγκεκριμένους ΄συναδέρφους΄ ? κάναμε πάλι το αυτονόητο:
επικοινωνήσαμε πάλι με τον κ. Δήμαρχο και εισπράξαμε την εξής απάντηση:
΄πάλι τα ίδια θα λέμε΄ και έχει και δίκαιο ο άνθρωπος, δηλαδή κάθε όνειρο που θα βλέπει κάποιος στον ύπνο του, το πρωί να το δημοσιεύει για να δημιουργεί εντυπώσεις.

Επειδή το ψάξαμε λίγο το θέμα, ναι όντως έχουν γίνει κάποιες επαφές διερευνητικού περιεχομένου από την Κουμουνδούρου -που τον έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση- προς την πλευρά του Δημάρχου, αλλά η απάντηση είναι η γνωστή.

Άλλωστε ποιος δεν θα ήθελε ένα τέτοιο όνομα στο ψηφοδέλτιό του, με 3 κερδισμένες εκλογές, σε έναν δημοκρατικό δήμο και τον μεγαλύτερο του Νομού?

Ας μη γελιόμαστε λοιπόν, κάποιοι ακούγοντας τις δηλώσεις στήριξης του Δημάρχου προς τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εμπνεύστηκαν αυτά τα σενάρια για να βγουν μετά την ανακοίνωση των ονομάτων του ψηφοδελτίου στο Νομό μας και να πανηγυρίσουν για την μη συμμετοχή σε αυτό του κ. Πνευματικού.

Οσο για την Τοπική Νομαρχιακή η Κουμουνδούρου έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι δεν την λαμβάνει υπόψιν της και με αποδείξεις (βλέπε: Βουδούρη-Δέδε κλπ.)

Επειδή λοιπόν εμείς μιλάμε με ονόματα προκαλούμε του “ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ΄ να ονομάσουν την πηγή της πληροφορίας για τον ενδιαφέρον Πνευματικού.

Και για αν τους προλάβουμε ότι οι δημοσιογράφοι δε αποκαλύπτουν τις πηγές τους να τους απαντήσουμε :

οι δημοσιογράφοι ναι συμφωνούμε, όχι αυτοί που το παίζουν δημοσιογράφοι.

http://brakenews.gr
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 04, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator