"Δεν μπορεί να είναι υποψήφιος ο Τατούλης"

0


Τις υποψηφιότητες για την θέση του προέδρου της ΝΔ, ανάμεσα τους και αυτή του Πέτρου Τατούλη, σχολίασε ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου.

Αρχικά ο δημοσιογράφος αναφερόμενος στον νυν πρόεδρο της ΝΔ Ευάγγελο Μειμαράκη προχώρησε σε μια πρόβλεψη – όπως την χαρακτήρισε ο ίδιος – λέγοντας, πως αν είναι υποψήφιος θα εκλεγεί, εκτός αν αποφάσιζε να επιστρέψει ο Kωστας Καραμανλής. "Εκεί δεν θα χρειαζόταν καν η διαδικασία της εκλογής. Αν ήθελε να επιστρέψει ο Καραμανλής, θα το έκανε δια περιπάτου. Κανείς δεν λέει ότι είναι άγιος, όμως εξακολουθεί να είναι το πιο αγαπητό πρόσωπο στο εσωτερικό της ΝΔ. Σε αυτή τη φάση όμως, δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται. Από τους υπόλοιπους λοιπόν ο ισχυρότερος είναι ο Ευάγγελος Μειμαράκης" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται για την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος αφού τόνισε, πως είναι μεν αξιόλογο πρόσωπο και επιτυχημένος Περιφερειάρχης, αναρωτήθηκε: "Έχετε δει ποτέ την κεντροδεξιά να έχει εξωκοινοβουλευτικό αρχηγό; Εγώ δεν το έχω, δει ποτέ αυτό", ενώ πρόσθεσε: "Είναι ένα πρόσωπο, που μέχρι το 2019 δεν μπορεί να εκλεγεί, γιατί από τη στιγμή που είναι Περιφερειάρχης, υπάρχει κώλυμα από το νόμο. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπακογιάννη. Οπότε δεν παίζουν αυτά τα ονόματα, ούτε του Μπακογιάννη ούτε του Τατούλη".

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 23, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Δεν μπορεί να είναι υποψήφιος ο Τατούλης""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator