Ανοιχτή εκδήλωση Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Κορίνθου

0ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Κορίνθου σας προσκαλεί Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.00 μμ στο πάρκο του Συνοικισμού σε ανοικτή εκδήλωση με θέμα το προσφυγικό που λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τη μεταφορά των εμπειριών από τις ανθρωπιστικές αποστολές σε Μυτιλήνη και Χίο που συμμετείχε το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Κορίνθου.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με σύντομη εισήγηση της  Βασιλικής Λάζου ιστορικού και  διδάκτορα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου.
Την  εκδήλωση θα κλείσει έντεχνο και λαϊκό μουσικό πρόγραμμα  με τη συμμετοχή του συγκροτήματος «Οι μουσικοί των χρωμάτων»

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 09, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανοιχτή εκδήλωση Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Κορίνθου "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator